Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кавърма»Кавърма със свинско в гърне

Кавърма със свинско в гърне

Мария БожиловаМария Божилова
Мастър Шеф
6894k2k9
Кавърма със свинско в гърне
Снимка: Анонимен
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
180 мин.
Порции
5
"Лесно за приготвяне и вкусно за изяждане"

Необходими Продукти

  • свински врат - без кост 500 г
  • лук - 7 глави стар
  • моркови - 2 бр.
  • чушки - 2 бр. червени
  • зелени чушки - 1 бр.
  • гъби - 200 г
  • домати - 2 бр.
  • червен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и се нарязва на парченца. Зеленцуците се нарязват на ситно и се слагат в гърнето с месото.

Поръсва се с червен пипер, посолява се, слага се олио и се залива с вода.

Пече се на 250 градуса във фурна на вентилатор и на 200 градуса във фурна без вентилатор.

Вашата кавърма е готова, да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: