Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Домашен млечник

Домашен млечник

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Домашен млечник
Снимка: Monika Ivanova
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Избрани рецепти от старите тефтери - разкошен домашен млечник"

Необходими Продукти

  • брашно - 2 ч.ч.
  • яйца - 3 бр.
  • кисело мляко - 1 кофичка
  • сода - 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • сирене - 200 г
  • олио - 100 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа пресяваме брашното, правим кладенче в което сипваме киселото мляко със содата, яйцата, натрошеното сирене, солта и половината от олиото.

Омесваме тесто, което печем в обилно намазан с олио съд на умерена фурна.

Сервираме топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Направих го и стана повече от вкусен, но държа да кажа, че на няколко пъти добавях още брашно. Не мога да кажа колко точно, но все си беше течно и не точно като тесто, та най-вероятно може и още цяла чаша да е- докато накрая стана това чудно вкусно нещичко.
26.05.2016 21:50