Ябълки, пълнени с пилешко месо

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
23/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо212
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • ябълки - 1 кг
  • пилешко месо - 400 г сварено бяло месо от пиле
  • масло - 100 г
  • карамфил - 1 ч.л. смлян
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избират се средно големи кисели ябълки, които се обелват и се издълбават.

Напълват се със ситно нарязаното пилешко месо, подправено с карамфила и сол на вкус.

Нареждат се в намазана с мазнина тавичка и върху всяка ябълка се слага

парченце масло.

Ястието се запича в умерена фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар