Реване с грис, яйца и прясно мляко

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
23/01/2016
"Нов прочит на любимото ни реване. Невероятно вкусна рецепта от нашата читателка Добринка, която участва в кулинарния ни конкурс. Участвай и ти http//gotvach.bg/konkurs"
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 678
  • Преглеждания за месеца221
  • Преглеждания за седмицата29
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта. Към тях се добавя пресятото брашно с бакпулвер и гриса. Разбърква се добре.

Изсипете във форма (моята беше кръгла 26 см) и печете на 180 градуса за20 минути. Оставете да се охлади.

Направете заливката, като кипнете млякото със захарта и прибавите ванилиите. Варете няколко минути.

Изстиналия блат нарежете и залейте с топлото мляко.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Моника
Моника
24.01.2016 13:29
Хубаво става, харесаха го в къщи
0
0
Гергана  Георгиева
Често го правя, всички много го харесваме, освен това се прави бързо и лесно. :)
0
0
Йорданка Тасева
мисля че бързо и вкусно ще се получи
2
0