Китайска супа с макарони

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
630
17
1
27/01/2016
"Освежаваща екзотична супа, приготвена за по-малко от 30 минути "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 170
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • макарони - 70 г
  • пилешко месо - 75 г сварени гърди
  • бамбукови кълнове - 30 г
  • китайско зеле - 1 с.л.
  • бульон - 600 мл пилешки
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода 6–8 минути. Месото и кълновете се нарязват на ивици. Бульонът се кипва.

Сварените макарони се отцеждат и се прибавят в бульона заедно с месото, кълновете и зелето. Супата се 2–3 минути на тих огън. Посолява се на вкус и се сервира топла.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар