Спагети с резене

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
634
915
169
564
1
26/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 017
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се отцежда от олиото, главата резене(фенел) се изчиства и нарязва.

Смила се в миксер. В сгорещения зехтин се запържват до омекване чесънът и смленият фенел.

Прибавят се рибата и бульонът и се загрява добре.

Спагетите се сваряват в подсолена вода до омекване, отцеждат се и се изсипват върху горещите фенел и риба. По желание се добавят и маслини.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар