Начин на приготвяне
Фурната се загрява предварително до 210 градуса. Форма за суфле се намазва с олио и се поръсва със сирене. В сгорещеното масло се запържва лукът до омекване.
Слага се брашното и като се бърка, се запържва за 2 минути. Отстранява се от огъня и се прибавят на порции млякото и бульонът.
Връща се на огъня и се бърка непрекъснато, докато сместа кипне и се сгъсти. Огънят се намалява и сосът се оставя на слаб огън 6 минути. Прибавят се жълтъците и се бърка до гладка маса.
Слагат се макароните, рибата, магданозът и лимоновата кора. Подправя се със сол и черен пипер на вкус. Разбърква се добре и се оставя да се охлади.
Белтъците се разбиват и с метална лъжица се изсипват върху рибената смес. Изсипва се във формата за суфле и се пече 40-45 минути.
Суфлето се сервира веднага.