Свинско с картофи, грах и моркови

24/01/2016
"Както и да го гледате, ще хапнете веднъж, че и допълнително ще си сипете "
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо96 905
  • Преглеждания за месеца5620
  • Преглеждания за седмицата1120
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка се загрява олиото, сипва се нарязан ситно лук и месото, нарязано на хапки. Запържват се до побеляване.

Добавят се обелени и нарязани картофи. Разбърква се и овкусяваме със сол и черен пипер.

Прибавя се доматено пюре и червения пипер, сипва се топла вода, да покрие продуктите, и миксът от грах и моркови.

Вари се на умерен огън да готовност на месото. Поръсваме с чубрица.

Ако е рядка, картофената манджа се сгъстява с кашичка от 1 с.л. брашно, размита с малко вода.

Емайлирана ретро чиния с декор 22 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана ретро чиния с декор 22 см
6.50 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Емайлираната чиния с апетитна декорация ще допълни чудесно колекцията ви от съдове и прибори за хранене. Има емайлирано покритие, което не усвоява миризмата от отделните храни. Чинията е удобна за сервиране на порция любимо ястие.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Красимир Михалев
Вместо с микс, реших да опитам със суров морков, стана превъзходно..
Промених и сухия лук със зелен, опитайте, ще ви хареса...
2
0