Грис Топчета

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
25/01/2016
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 705
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изброените продукти се разбъркват добре, до получаване на меко тесто.

След това се оформят топчета, колкото лешник и се овалват в грис. Нареждат се в предварително намазнени тави /2 тави/ и се пекат в умерена фурна.

Сиропът не се вари. Всички продукти се разбъркват, докато се разтопят. След това сиропа се разделя на две еднакви части.

Изкарват се готовите топчета и директно още горещи се заливат със студения сироп и се похлупват с нещо отгоре.

Оставят се на хладно.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар