Свинско пържено

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528512331k2
Свинско пържено1 / 9
25/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Класическо произведение, което е най-вкусно, поднесено с чаша бира"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1/2 кг.
  • олио - 4 с.л.
  • чубрица - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се измива и се нарязва на малки парчета.

В тиган се слага олиото и месото и се пържи 20-тина минути.

Поръсва се с чубрицата и се соли.

Поднасяте свинското пържено докто е горещо.

По желание може да се гарнира с лук и картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Идната Коледа ще сложа.
15.05.2016 23:02
Monika Ivanova
Monika Ivanova
На тази рецепта определено й липсва лук.Аз не го харесвам, но прясно пържени свински мръвки с лук са неустоими.
15.05.2016 21:34
8