Топъл бял шоколад

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
196
85
6
1
26/01/2016
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо757
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се загрява и към него се добавя натрошеният на ситно бял шоколад и ваниловата захар.

Разбърква се добре, за да се разтопи шоколадът, при нужда се загрява отново.

По желание се гарнира с бита сметана или канела.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Веселина Константинова
Може да се поръси малко какао.
1
0
Viktoriq
Viktoriq
26.01.2016 15:28
И малко маршмелоус отгоре и ще е идеаално. :))
0
0