Начин на приготвяне
Разбиваме яйцето с миксер. Смесваме двата вида захар и ги прибавяме при яйцето. Разбиваме всичко много добре.
Прибавяме олиото и киселото мляко и пак разбиваме. Пресяваме брашното и ми добавяме ванилията и бакпулвера.
На части прибавяме брашното в кашата и разбиваме до гладка смес. Нарязваме шоколада на малки кубченца и го прибавяме при кашата.
Разбъркваме всичко с лъжица, като гледаме да има шоколад навсякъде. Намазваме с бучица масло форма за кекс с дупка и набрашняваме.
Изсипваме сместа и заглажзаме с лъжицата да е равно. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.
След като се изпече оставяме да изстине и обръщаме в чиния. Режем на парчета и хапваме с кафе. Става мек и ароматен. Да ви е сладко!