Начин на приготвяне
Разтопяваме маслото. В прясно мляко разтваряме маята. Смесваме брашното и солта. Изсипва се млякото, разбитите яйца и маслото.
Сместа се омесва, докато се получи меко тесто. Покрива се с хартия и се оставя при стайна температура да втаса. Разделя се на 4 части и се разстила. Леко се разточват.
В намазнена тава се слага един слой тесто, маже се с малко масло, ръси се със сирене и малки кубчета кренвирш. Покрива се с два слоя тесто и пак се ръси със сирене и кренвирш. Накрая се поставя последния слой тесто.
С отвор на водна чаша се отбелязва центъра и се реже на 12 части от средата към краищата. Всяко парченце се обръща отвътре навън. Накрая се маже с масло, разтопено в един жълтък с готварска четчица.
Оставя се да втаса още малко и се пече във фурна на 180 градуса за 30 мин.