Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Пилешки сърчица с гъби и маслини

Пилешки сърчица с гъби и маслини

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Пилешки сърчица с гъби и маслини
Снимка: Добринка Петкова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Тази вкусотия заслужава само най-доброто ви червено вино. Насладете ѝ се в компанията на приятели"

Необходими Продукти

  • пилешки сърчица - 1 кг
  • лук - 2 глави
  • чушки - 2 бр. червени
  • маслини - 100 г
  • гъби - 250 г
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете сърчицата и ги измийте добре. Сварете ги в подсолена вода.

Отцедете ги добре и запържете в малко мазнина. Добавете нарязания лук, чушки и гъбите.

Прибавете маслините и подправките.

Изсипете сместа в подходящ съд с капак. Сложете капака и запечете ястието на 180 градуса.

При поднасяне поръсете с магданоз.

Пилешките сърчица с гъби и маслини са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: