Пилешки сърчица с гъби и маслини

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1252
205
139
6
27/01/2016
"Тази вкусотия заслужава само най-доброто ви червено вино. Насладете ѝ се в компанията на приятели "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо20 971
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете сърчицата и ги измийте добре. Сварете ги в подсолена вода.

Отцедете ги добре и запържете в малко мазнина. Добавете нарязания лук, чушки и гъбите.

Прибавете маслините и подправките.

Изсипете сместа в подходящ съд с капак. Сложете капака и запечете ястието на 180 градуса.

При поднасяне поръсете с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар