Ориз с месо

МаргаритаМаргарита
Новак
4182
Ориз с месо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 1 буркан стерилизирано
  • ориз - 1 ч.ч
  • джоджен - 3 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчиствате и измивате ориза.

Изсипвате го в тава и прибавят 1 към 3 чаши вода. Поръсвате с джоджен и слагате целия буркан с месото и мазнината.

Мазнината от буркана е достатъчна и не е необходимо допълнително.

Пече се на вентилаторна фурна на 200 градуса до готов ориз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: