Салата Мимоза II

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
378
2k
1k
1k
4
27/01/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене10 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 934
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се поотделно морковите, картофите и яйцата. Отделно се настъргват.

Белтъкът се отделя от жълтъка.

На дъното на купа се нарежда рибата, покрива се с тънък слой майонеза, отгоре се слагат настърганите белтъци и отново се намазва слой майонеза.

Слага се лукът и върху него майонеза, отгоре картофите и още един слой майонеза и ябълката (пожелание).

Поръсва се плътно отгоре с раздробения жълтък.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Йорданка Тасева
Супер е салатата, опитайте я. Идеално мезе за всякакво питие
0
0