Зелен фасул на фурна

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126766437217
27/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 629
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме всички продукти, нарязани предварително в огнеупорен съд с капак, намазан с олио.

Отгоре наръсваме подправките, натрошаваме бульона, наливаме струйка олио, добавяме вода (приблизително 2-3 ч.ч.) и печем с капак до готовност (докато омекнат зеленчуците и останат почти на мазнина).

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар