Начин на приготвяне
За основата на чийзкейка към врящата посолена вода добавяме краве масло и царевичното брашно. Варим до готовност царевичната каша (да се сгъсти). Добавяме жълтъка и черен пипер.
Така приготвената царевична смес сипваме във формичка с отделящи се стени, намазана с масло.
Приготвяме плънката, като смесваме нарязаните домати с граха, зелен лук, подправките и зехтин. Задушаваме, да остане на мазнина.
Сипваме плънката върху царевичната основа. Отгоре подреждаме колелца тиквички.
Белтъка разбиваме на твърда пяна. Смесваме с крема сирене и покриваме отгоре чийзкейка. Запичаме на 150 градуса.
Готовия чийзкейк украсяваме по желание при сервиране.