Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Крем за торта»Шоколадов крем за торти

Шоколадов крем за торти

Шоколадов крем за торти
Снимка: Ирина Андреева Jolie
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
6
"Всяка вкусна торта започва с приготвяне то на крем, който се топи в устата, останалото са подробности"

Необходими Продукти

  • шоколад - 360 г черен
  • сметана - 350 мл сладкарска
  • маскарпоне - 350 г крем сирене
  • пудра захар - 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете шоколада на водна баня и го оставете да се охлади на стайна температура.

Разбийте сметаната със захарта. Постепенно добавете крем сиренето, като не спирате разбиването.

Сипете и шоколада. Разбийте всичко, докато стане гладък еднороден крем.

Кремът за торти може да се използва и за различни сладкиши или направо може да го сипете в десертни купички и да охладите преди консумация.

Шоколадовият крем за торти е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: