Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Панирани моркови със сос

Панирани моркови със сос

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Панирани моркови със сос2 / 2
28/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Хрупкави моркови с млечен сос - има ли по-вкусна парти изненада?"

Необходими Продукти

  • моркови - 500 - 600 г
  • брашно - 2 - 3 с.л.
  • кисело мляко - 1 кофичка
  • сол
  • яйца - 2 бр.
  • галета
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме морковите и нарязваме по дължина на филийки.

Овалваме последователно първо в брашно, после топваме в яйце, галета, яйце и пържим в горещо олио.

Изваждаме върху салфетка, да се отдели излишната мазнина.

Поднасяме панираните моркови със сос, приготвен от разбити кисело мляко с малко мазнина от пържене на морковите, сол и ситно нарязан копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: