Шоколадов кейк с масло

28/01/2016
Деси Маринова
отДеси МариноваГотвач1968561
"Когато става дума за шоколадов кейк, няма нужда да ни каните два пъти "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 320
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разбива със захарта. 1 по 1 се добавят яйцата, като се продължава с бъркането. Прибавя се 100 гр разтопен шоколад. Накрая се изсипва постепенно брашното.

Сместа се изсипва в намаслена форма. Пече се на 180 градуса. Когато кейкът е готов и поизстинал се залива с останалите 50 грама разтопен шоколад.

Украсява се по желание.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар