Шоколадов кейк с масло

Деси МариноваДеси МариноваГотвач1968561
28/01/2016
"Когато става дума за шоколадов кейк, няма нужда да ни каните два пъти "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 779
  • Преглеждания за месеца157
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разбива със захарта. 1 по 1 се добавят яйцата, като се продължава с бъркането. Прибавя се 100 гр разтопен шоколад. Накрая се изсипва постепенно брашното.

Сместа се изсипва в намаслена форма. Пече се на 180 градуса. Когато кейкът е готов и поизстинал се залива с останалите 50 грама разтопен шоколад.

Украсява се по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар