Новогодишно предястие с пилешко

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
31/01/2016
"Идеалното предястие, което може да поднесете не само в очакване на новата година, но и всеки път, когато имате специален повод "
Приготвяне25 мин.
Готвене2 мин.
Общо27 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 364
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се обезкостява и се отделя кожата му. Така почистено се нарязва на малки порции, които се нареждат в голяма чиния за сервиране.

Краставицата се нарязва на тънки кръгчета. Доматите се нарязват на колелца или на резенчета.

Целината, гъбите, карфиолът, празът и морковите се задушават 1-2 мин. Така подготвените зеленчуци се нареждат около парчетата месо.

Предястието се залива с майонезата и се сервира с твърдо сварените яйца и сирене или кашкавал.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар