Супа от рак

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2161
Супа от рак1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Една по-различна супа с изискан вкус, която се приготвя изненадващо лесно"

Необходими Продукти

  • рак - 1 сварен
  • ориз - 50 г
  • прясно мляко - 600 мл
  • бульон - 600 мл от варенето на рака
  • сметана - 125 г
  • сол
  • черен пипер - за вкус
  • зелен лук - за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оризът се сварява в млякото. Прибавят се месото от рак и бульонът, а след това и сметаната. Загрява се.

Подправя се със сол и черен пипер.

Рибната супа се сервира поръсена със зелен лук.

Супата от рак е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: