Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Телешко месо»Кебап»Телешки кебап със зеленчукова гарнитура

Телешки кебап със зеленчукова гарнитура

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2161
Телешки кебап със зеленчукова гарнитура2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
120 мин.
Порции
4
"Вкусен и лесен за приготвяне кебап с телешко месо Опитайте го"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 1 кг
  • лук - 2 глави кромид
  • краве - 125 г краве
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • за гарнитура
  • боб - 4 с.л. сварен
  • зелен фасул - 300 г сварен
  • чушки - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото се нарязва, посолява се, поръсва се с черен пипер. Прибавят се нарязаното на парчета масло, лукът и магданозът.

Разбърква се и се изсипва в намазана с масло пергаментова хартия. Навива се на руло и се слага в намазана с масло или олио тава.

Сипва се малко вода и се пече в умерена фурна, като се обръща, така че да се изпече от всички страни.

Кебапът се поднася с гарнитура от посочените зеленчуци.

Телешкият кебап със зеленчукова гарнитура е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: