Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели с бекон и гъби

Талиатели с бекон и гъби

Талиатели с бекон и гъби2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Днес каним на обяд само любителите на италианската кухня. Ама не се блъскайте, моля"

Необходими Продукти

  • талиатели - 500 г
  • масло - 2 с.л.
  • майонеза - 200 г
  • бекон - 200 г
  • гъби - 200 г
  • царевица - 3 - 4 с.л. от консерва
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете талиателите по указания на пакета начин. Отцедете ги и ги охладете.

Нарежете бекона на малки парченца и задушете в маслото.

Добавете гъбите, нарязани на филийки, и гответе, докато омекнат при непрекъснато бъркане.

Свалете съда от котлона и охладете.

Добавете майонезата към талиателите и разбъркайте.

Прибавете бекона, гъбите и царевицата. Поднесете в подходяща купа.

Талиателите с бекон и гъби са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: