Карамелени ябълки

Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник Готвач138180301
02/02/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 269
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и обелваме ябълките. Нарязваме на парчета. В тиган на умерен огън слагаме маслото и след като се разтопи добавяме ябълките.

Поръсваме със захарта. Разбъркваме леко, за да останат цели парченцата. Карамелизираме до златисто.

Поръсваме с канела по желание. Така карамелените ябълки може да са идеална добавка към пържени филии, понички, палачинки или пълнеж към щрудел.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Илияна Димова
Станаха много ароматни и вкусни !
1
0
Мартина Тракова
И твоите изглеждат много добре!
1
0