Задушено-пържени гъби

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
257
1k
377
626
1
04/02/2016
"Ето как може да превърнете за минути гъбите във вкусно мезе или гарнитура "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 047
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват, почистват и нарязват.

Задушават се с малко вода.

Когато водата се изпари, се добавя маслото и се запържват.

Посоляват се и се ръсят с черен пипер, сол и кимион.

По желание може да се добави магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мартина Тракова
Един съвет от мен:Гъбите не се мият,изчеткват се.Измитата гъба става като варена. ;)
0
0