Чушки в желатин

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
4k
959
3k
23/06/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо746
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на едро чушките. Счукваме почистения чесън и го запържваме в олио, прибавяме чушките, посоляваме и поръсваме с нарязан магданоз и черен пипер.

Разтваряме желатина според указанията и разпределяме равномерно част от него по дъното и стените на правоъгълна форма.

Изчакваме да се втвърди и напълваме с пластове, чушки и филийки от пушеното сирене. Отгоре нареждаме тънки парчета кашкавал, притискаме и заливаме с останалия желатин.

Поставяме в хладилника да стегне. Преди сервиране обръщаме върху плоска чиния и нарязваме на филийки.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар