Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Омлет с чеснов сос

Омлет с чеснов сос

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Омлет с чеснов сос
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • сирене - 50 г
  • кашкавал - 50 г
  • доматен сок - 1 с.л.
  • черен пипер
  • за чесновия сос
  • кисело мляко - 150 г
  • сирене - 100 г
  • чесън - 1 к.л. на прах
  • копър - малко
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата. Настъргва се сирене и кашкавал. Добавят се доматеният сок, черен пипер на вкус.

Сместа се изсипва в загрято олио и се пържи около 10 мин.

Чеснов сос: Киселото мляко се разбива добре. Вътре се настъргва сирене.

Добавя се чесън на прах и се поръсва с копър. Готовият омлет се залива с чесновия сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: