Панирани дюли

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9574k
22/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме дюлите и ги нарязваме на кръгчета с дебелина ½ см.

Разбиваме яйцата, прибавяме прясното мляко, захарта и брашното. Трябва да получим тесто малко по-гъсто от тесто за палачинки.

Потапяме нарязаните дюли в сместа и пържим в силно сгорещено олио до зачервяване от двете страни.

Поръсваме с пудра захар и канела.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: