Баница Златната царица

13/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 266
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата, киселото мляко с разбита в него сода. Взема се една кора и се поставя на дъното на намазана с олио това.

Отгоре се намазва с яйчената смес, поръсваме натрошено сирене. Върху нея се слага втора кора, намазва се леко с олио и яйчена смес.

Поръсваме сирене и така, докато свършат корите. Преди да се изпече баницата, се нарязва на квадрати и се залива със смес от разбити яйца и газирана вода.

Поръсваме съссемена. Печем в загрята фурна на 180 градуса около 30 минути до апетитно зачервяване. Охладената баница се сервира с кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Янка Горанова
А какви по-точно семена използвате?
0
0
Янка Горанова
Изглежда страшно апетитно! Със сигурност ще се пробва!
0
0
Илияна Димова
Става много вкусна, слагам отгоре и малки парченца масълце
0
0