Пилешко руло със спанак за хора с Хашимото

Natalia GeorgievaNatalia Georgieva
Новак
22
44
28
37
13/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 631
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солено Руло

Начин на приготвяне

Смилате на блендера месото от пиле. В зависимост от предпочитанията може да използват и филе, и месо от бутчета, може и смес /става най-добре/.

Осолявате и смесвате с 300 г спанак и няколко кисели краставички, ако режимът ви е Палео можете да добавите и едно яйце.

Печете на умерена температура до хващане на коричка на месото.

Приятен апетит!

P.S. Ястието е изключително подходящо за хора страдащи от Хашимото и различни автоимунни заболявания.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар