Пълнени картофи с бекон и яйца

ВаняВаня
Чирак
118
233
41
217
17/02/2016
"Ако хората знаеха само колко лесно се приготвят, щяха всеки ден да си ги правят "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо968
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • картофи - 1 бр., по - голям
  • бекон - 20 г, пушен
  • яйца - 1 бр.
  • универсална подправка
  • черен пипер - на зърна
  • сол
  • За украса
  • маруля - 3 бр. листа
  • червен лук - кръгчета
  • маслини
  • сирене - 2 листчета, за сандвичи
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофът се сварява и се издълбава. Подправя се, пълни се с лентички от бекона и отгоре се счупва яйцето.

Върху жълтъка се слага зрънце черен пипер.

Запича се, докато белтъкът побелее.

В чиния се аранжират листата от марулята, нареждат се лукът и маслините, нарязаното сирене, а картофът се слага отгоре.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар