Яйца със салам

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Яйца със салам3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
5
"Много лесно за приготвяне и ефектно предястие, любимо на практичните домакини"

Необходими Продукти

  • салам - 200 г
  • яйца - 10 бr.
  • крема сирене - 170 г
  • магданоз - 1/2 връзка
  • масло - 1 с.л. или маргарин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме яйцата до твърдо състояние. Обелваме ги и ги нарязваме на половина.

Разбъркваме маслото, крема сиренето и магданоза, нарязан на ситно.

Получената смес оставяме в хладилник.

Щом се охлади, слагаме от сместа върху яйцата.

Може да декорирате като розички. Върху сместа слагаме парченца салам.

Може да украсите с листа от магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
За такава комбинация не бях се сетила.Чудна е.
23.02.2016 09:48
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Страхотна рецепта! Аз ги приготвям по същия начин само че вместо салам слагам риба тон от консерва.Много интересен ордьовър се получава.
18.02.2016 16:53
Илияна Димова
Илияна Димова
Харесвам идеята, Идеално предложение за красив и вкусен ордьовър
18.02.2016 16:34