Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Бъркани яйца»Бъркани яйца с лук и салам

Бъркани яйца с лук и салам

Бъркани яйца с лук и салам
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • салам - 60 г луканков
  • лук - 1/2 малка глава
  • олио
  • сол
  • люти чушки - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и измиваме лука, след което го нарязваме на ситно.

Луканковия салам режем на дребни кубчета.

В тиган сипваме олиото и слагаме да запържим лука, след като стане прозрачен добавяме и салама.

Пържим за кратко, след което чукваме трите яйца, добавяме сол и пържим до стягане на белтъците.

Сипваме в чиния и добавяме люта чушка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Юстиниян Ясенов
Юстиниян Ясенов
Супер се получи . Аз не обичам люто и за томва си нарязах крастамвица със сол и малко оцет за гарнитура
03.08.2022 17:28
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много харесвам пържения лук особенно с яйца.:)
01.03.2016 21:23
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Комбинацията от лук, колбас и яйца е класика в жанра. Аз слагам понякога и сиренце. С лютото чушленце ... май ще трябва да увеличим дозата. ;)
01.03.2016 19:49
Илияна Димова
Илияна Димова
Много хубава идея ! Правила съм отделно с лук и отделно със салам. В такава комбинация е много вкусно !
01.03.2016 07:56