Панирана коприва

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
513
8
146
17/07/2011
"Чувате ли я? Чувате ли как казва - Още една бира "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 488
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • коприва - 250 г, само връхчета (3 - 4 листа)
  • яйца - 3 броя
  • брашно - около 3 с.л.
  • прясно мляко
  • копър - 1/3 връзка, накълцан
  • сол
  • олио - 1 ч.ч., за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте копривата. Разбийте яйцата добре, добавете брашното и прясно мляко до получаване на гъста каша. Прибавете сол и накълцания копър и разбъркайте.

Сгорещете олио в тиган. Взема се връхче коприва, потапя се в панировката и се пържи до апетитен загар.

Рейтинг

5 5
4 6
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Галя Савова
Галя Савова
05.04.2015 18:44
Много е вкусно. Препоръчвам ви тази рецепта.
2
0
Силвия М.
Силвия М.
05.05.2013 22:32
Лесна и бърза рецепта, уникално вкусно!
Благодаря.
3
0
Иван Йошев
Иван Йошев
06.06.2012 20:02
Много вкусно!По желание може да я консумирате с чеснов сос.Естествено и една студена бира.Да ви е сладко.
4
0