Родопски катък

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
17/02/2016
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 877
  • Преглеждания за месеца221
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Млечна Салата

Начин на приготвяне

Киселото мляко се изцежда през марля 5-6 часа.

Изсипва се върху натрошено сирене.

Добавя се ситно нарязан чесън.

Овкусява се с копър, магданоз и сол.

Разбърква се много добре и се поднася.

Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
13.72 лв.
Виж ››

Вярваме, че гостите ви ще се усмихнат още при вида на празното плато за сервиране, но ще бъдат наистина щастливи, ако го напълните с вкусни ордьоври.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
04.06.2016 13:26
Разликата между крокмач и катък само във вида мляко ли е?
0
0