Телешка яхния с картофи и грах

18/02/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3536692572
"Ароматно ястие, с което да нагостите семейството и приятелите!"
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 518
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки, картофите - на кубчета, морковите се рендосват.

В дълбок тиган или тенджера се сгорещяват олиото и маслото, слагаме месото. След като се запържи леко, добавяме картофите, като често разбъркваме, след това добавяме лука и морковите.

След като и те се задушат, слагаме граха и подправките и 1 супена лъжица брашно. Разбъркваме няколко пъти всичко да се смеси добре и заливаме с вряла вода.

Водата трябва да е един пръст над другите съставки. Вари се 20 минути на тих огън или до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар