Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гювечета»Гювече със зеленчуци и месце

Гювече със зеленчуци и месце

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Гювече със зеленчуци и месце
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
65 мин.
Общо
85 мин.
Порции
1
"Това гювече с месо и зеленчуци приготвено в специален бирен сос си е истинска наслада за езика"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 100 г
  • картофи - 3 - 4 бр.
  • лук - 1 глава
  • чушки - 2 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • бира - 1 к.ч.
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • олио
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на парчета и се запържва до готовност. Лукът се нарязва на колелца и също се запържва.

В гювече се слагат малко олио и масло.

Добавя се лукът, нарязаните на кубчета картофи, моркови на колелца, ситно нарязани чушки.

Овкусява се със сол и черен пипер. Добавя се бирата. Долива се вода, но не много.

Отгоре се нарежда запърженото месо. Похлупва се и се слага във фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Вкусно с Иванка Петрова
20.02.2016 18:19
3