Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Гювечета»Зеленчуци със свинско в гювече

Зеленчуци със свинско в гювече

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВА
Мастър Шеф
2261k3041k7
Зеленчуци със свинско в гювече
Снимка: ГАЛЯ ДУМАНОВА
1 / 2
17/08/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"За тези, които знаят как да си угаждат."

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 300 г
  • картофи - 200 г
  • моркови - 2 бр.
  • лук - 3 глави
  • бамя - 150 г
  • гъби - 100 г пресни
  • зелен грах - 150 г
  • чушки - 2 бр. пресни (червени)
  • домати - 200 г пресни
  • олио - 4 с.л.
  • чубрица
  • червен пипер - 2 с.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинската пържола се нарязва на кубчета 4-5 см. Всички зеленчуци се почистват, измиват и нарязват.

Всичко това се обърква и към него се добавят подправките, разпределя се в гювечета.

Поставяме гювечетата в студена фурна и печем на 200 градуса за 50 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: