Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Бирени мезета»Патешки сърца на грил със соев сос

Патешки сърца на грил със соев сос

Патешки сърца на грил със соев сос
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Най-вкусното бирено мезе, което задължително трябва да опитате"

Необходими Продукти

  • патешки сърца - 300 г
  • соев сос
  • черен пипер
  • подправки - за скара
  • сол
  • зехтин - 2 - 3 с.л.
  • гъби - от буркан, мариновани
  • лимони - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете патешките сърца. Направете разрез през средата, без да стигате до края.

Овкусете ги със сол, черен пипер, подправката и соев сос. Оставете ги за около час, за да си поемат от маринатата.

Включете грила и ги изпечете от двете страни. Сложете готовите сърца в тенджерка, добавете маринованите гъби и оставете за около 15 мин, за да поомекнат.

Поднесете биреното мезе с лимон.

Патешките сърца на грил със соев сос са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: