Качамак с масло

20/02/2016
"Въпреки, че всеки знае рецепта за качамак, а и качамакът е много вкусен, качамакът е перфектното решение за всеки един момент, когато се чудите какво да сготвите за нула време"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 886
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във вряща и подсолена вода /около 1/2 л/, добавете качамака на тъка струйка при непрекъснато бъркане.

Когато сместа се сгъсти, добавете натрошеното сирене и отстранете съда от котлона.

Разсипете сместа в купички.

Загрейте маслото и добавете червеният пипер.

Сложете във всяка купичка па 1-2 с.л.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
23.02.2016 20:40
Аз го правя с прясно мляко - но и с вода става
0
0
Илияна Димова
Много е вкусен, с царевично брашно също се получава Апетитно
0
0
Илияна Димова
Може ли да се направи качамак от царевично брашно
0
0