Начин на приготвяне
За рецептата ви трябва 1 пластмасова кукла.
Нарежете рулата на парчета с дебелина 2 мм и ги подредете плътно по дъното и стените на пластмасова купа, предварително застлана с прозрачно фолио.
Пригответе кремовете според указанието на опаковката, добавете половината от предварително накиснатия и разтворен на водна баня желатин към единия крем, а другата половина - към другия крем.
Изсипете белия крем в купата върху рулата, настържете белия шоколад отгоре и излейте шоколадовия крем, завършете с парчета руло. Оставете тортата за 2-3 часа в хладилник, извадете я и я обърнете в поднос.
Свалете фолиото, в средата на тортата забучете куклата, така че да се вижда от кръста нагоре. Украсете тортата с разбитата сметана с помощта на шприц, така че да добие вид на рокля.
Оставете за още час в хладилника и е готова за консумация.
Коментари