Начин на приготвяне
Начупете бисквитите и пасирайте добре, да не останат едри парчета. Добавете кравето масло и какаото. Замесете съставките. Ако сместа остане по суха, можете спокойно да добавите малко вода - не повече от 50-100 мл. Трябва да успеете да направите топка тесто.
На място, където ще ви е удобно да разточите, поставете домакинско фолио (хартия за печене каквото имате). С помощта на точилка или с пръсти оформете правоъгълна форма (аз не използвах точилка). След като сте оформили основата за рулото, нанесете масления крем, който ще приготвите по следния начин.
В купа сложете маслото, което трябва да бъде със стайна температура, разбъркайте, след това добавете пудрата захар. Смесете добре двете съставки, може и с миксер.
След като сте нанесете крема, завийте рулото, украсете по ваш вкус.
Оставете в хладилник за около 30 минути, преди да разрежете рулото.
Добър апетит!