Яйца със козе сирене и запържен бекон

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1511
1415
1545
5
21/02/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо803
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвам бекона на тънки парчета около 3-4 мм. Запържвам го на тефлонов тиган без мазнина.

След като запържа бекона, го вадя и в същия тиган добавям малко олио и натрошеното сирене и яйцата.

Когато са готови, ги поръсвам със малко черен пипер.

В чиния декорирам със две листа Айсберг, върху които слагам трите парчета бекон и изпържените яйца.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар