Пухкаво сирене в гювече

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
23/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 200
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дъното на гювече се слагат масло, ситно нарязан лук и сирене на кубчета.

Поставя се отгоре настърганият на ренде домат и се похлупва с капак. Задушават се около 10 мин.

В предварително загрята фурна на 200 градуса. Заливат се с предварителна разбитите яйца с газирана вода.

Добавят се чушките и се пекат без капак.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар