Начин на приготвяне
Млякото се затопля и към него се добавят последователно маята, яйцата, солта, захарта и брашното. Омесва се меко тесто и се оставя да втасва за около 30-40 минути или докато изпълни съда, в който е.
Когато тестото е готово се разделя на три. Разточват се три кори с големината на тавата, в която ще се пече. В намазнена тава слагаме първата кора, наръсваме с половината сирене и леко на тънка струйка слагаме и малко олио (може и масло).
Слагаме втората кора, ръсим останалото сирене и малко мазнина, слагаме и последната кора. Леко с ръце притискаме корите, за да е равномерно тестото.
С нож режем ленти (около 2 см.), след което ги навиваме (на снимката се вижда как точно). След като сме ги навили оставяме да втаса отново тестото. Пече се на 150-200 градуса за 25-30 мин.