Начин на приготвяне
Когато бутер тестото се отпусне, взимате малко брашно и една точилка и го разточвате. Взимате чаша от ракия и една капачка от шише за бира.
С чашата изрязвате кръгове. Когато изрежете всичкото бутер тесто, взимате кръгчетата две по две и на едното му изрязвате средата с капачката.
След това намазвате цялото кръгче с жълтък и лепвате отгоре това, на което сте му махнали средата. Така ги редувате две по две, докато свършат.
Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна. Когато се изпекат и поизстинат, избутвате лекичко с пръст горната част, така че да има място за пълнежа.
Взимате малка лъжичка и почвате да пълните руската салата. Когато ги напълните всичките, украсявате с маслините и луканковия салам или с каквото има в хладилника.
Коментари