Ребра с бял ориз и цвекло

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105466130417
Ребра с бял ориз и цвекло1 / 2
28/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
180 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
360 мин.
Порции
4
"Стават толкова вкусни, че бихме ги хапвали всеки ден и няма да ни омръзнат"

Необходими Продукти

  • ребра - 600 г
  • индийско орехче - 1 щ.
  • кимион - 1 щ.
  • червен пипер
  • ориз - 300 г
  • сол - 1 1/2 ч.л.
  • за салатата
  • цвекло - 2 глави
  • моркови - 2 бр.
  • ябълки - 1 бр.
  • зехтин - 2 с.л.
  • оцет - 2 с.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариноваме ребрата с кимион, индийско орехче и червен пипер.

Престояват 3 часа в хладилник.

Готвим ги на фурна под фолио с вода.

Варим ориз (300 г) с 900 мл вода.

Салатата от цвекло приготвяме накрая.

Настъргваме продуктите и овкусяваме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: