Пържено пиле със зеленчуци

27/02/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 506
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето нарязваме на 4 парчета. Натриваме със сол, червен пипер и пасиран чесън.

Порциите месо изпържваме в олиото, след което тази мазнина се излива.

Прибавяме краве масло, нарязаните лук и морковите. Като омекне лукът, се слага дафиновият лист и се налива виното.

Ястието се захлупва с капак и се държи на слаб огън около 45-50 минути, докато омекне месото.

Посоляваме на вкус и поднасяме с гарнитура от задушени картофи или задушен ориз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар